222021
Perde Satıcıları Haber Portalı Röportajı

Pileli Perde'nin Yeni Yüzü, Process Plise...

Haber: Emel Benli / Konya

Process Alüminyum PVC Sistemleri, 2002 yılında Konya'da kurulmuş bir üretici firmadır. Banyo/WC Menfezleri, Havalandırma Menfezleri, Sineklik Sistemleri ve Cam Balkon Sistemleri üreten endüstüriyel bir kuruluştur.

Alüminyum ve Plastik aksam sektöründe Türkiye'nin marka isimleri arasına giren Process, bu başarıyı başka bir başarı ile taçlandırmak üzere yola çıkmış ve perde sektörünün büyük açığı olan katlamalı, yani pileli perde konusunda güçlü bir Ar-Ge çalışmasının altına imza atmıştır.

10 bin m² kapalı alana sahip tesislerinde, 150 kişiye istihtam sağlayan Process, sürdürülebilir ticaret anlayışı ve vazgeçemediği kalitesi ile gelişen teknolojiye ayak uyduran, Alüminyum PVC Sistemleri, Plastik Aksam ve Perde Sistemleri sektörlerinde başarılı Ar-Ge ve üretimlerin altına imza atmış güçlü bir üretici firmadır.

Böylesine kaliteli, bol ürün stoklu, renk skalası zengin, çeşit çeşit varyantlar  ile sektörü ileriye taşıyan Process kendi ismini verdiği katlamalı perdeye hayat buldurmuştur. Process, bundan böyle perde sistemleri sektöründe ki varlığını yeni markası "PROCESS PLİSE PERDE"  ile koruyacak ve  bununla da kalmayıp plise perde kumaşları, plise ipi ve sarf malzemeleri ile de sizlere alternatif bir alışveriş keyfi sunacaktır. 

Perde Sistemleri Sektörüne çok iddialı bir şekilde giriş yapan Process, bu sonuca birden bire gelmemiş, uzun çabalar ve gayretler sonucunda patentli bir Türk markası olmanın gururu ile sektörün açığını kapatmak üzere yola çıkmış Türkiye'nin en başarılı üretici firmalarından biridir.   

Pileli Perde Sistemleri konusunda neden Process Plise Perde'yi seçmelisiniz? sorusuna cevaplar bulalım...
İnovasyona dayalı kaliteli üretim süreci...
Sertifika ve standartlara uygun üretim projeksiyonu...
Ürettikleri tüm ürünlerde garanti belgesi...
Kalite standartları ve akreditasyonlar...
Müşteri beklentilerini sürekli analiz eden yapısı ve çok dahası Process'te...
Çeşit çeşit pileli perde kumaş seçenekleri ve black-out varyantları...
Zengin renk skalası...
Yılın moda renk ve desenleri...
Güçlü Ar-Ge yapısı...
Her biri alanında donanımlı kadrosu...
Finans gücü...
Üretimini yaptığı ürünlerin stok gücü...
Şeffaf ticaret...
Kalite anlayışı... 
Güler yüzlü ticaret anlayışını ön planda tutan, müşteri memnuniyeti Process'in farkı diyoruz ve gelişmiş vizyonları ile siz değerli sektör mensuplarımıza Process ile iyi alışverişler diliyoruz.

Türkiye geneline mekanik perde imalatçılarına bayilikler verecek olan "Process Plise" uygun fiyat, kaliteli ürün ve stoklu bir şekilde hazırlıklarını tamamlamıştır.

Process Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mehmet Bağrıaçık'a ve Process Genel Müdürü Sayın Osman Bulut'a sektörümüze sağladıkları katkılardan dolayı teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz. Mevlana'nın şehri Konya'dan ayrılırken; Mevlana'nın özlü bir sözü olan "Yüreğimiz Kıymet Bilene Emanet" cümlesini Process'e uyarlıyor ve Process'i; Perde Sistemleri Sektörü'ne emanet ediyoruz...




Process Genel Ürün Kataloğu

Katlanır Sistem, Sürme Sistem ve Giyotin Sistem Cam Balkon Sistemlerine ait Profil ve Aksesuarların yer aldığı genel ürün kataloğumuzu incelebilirsiniz.İNCELE İNDİR

Panjurmen Ürün Kataloğu

Menfez Sistemleri (Plastik ve Alüminyum), Cam Üstü Havalandırma Sistemleri, Ayarlı Cam Takozu, Kapı Pencere Menteşeleri ve diğer Aksesuarların yer aldığı Process Alüminyum ve PVC Sistemlerine ait genel kataloğumuzu incelebilirsiniz.İNCELE İNDİR

Markalarımız

Process Alüminyum ve PVC Sistemleri